Начелник Топличког управног округа др Небојша Вукадиновић, председници општина Куршумлије и Прокупља, начелник ПУ Прокупље Ненад Каличанин дочекали су потпредседника Владе Републике Србије и министра унутрашњих послова Небојшу Стефановића који је отворио у Луковској Бањи Полицијско одељење где ће, како је рекао, стално дежурати пет полицијских службеника. Овом приликом министар је пожелео запосленима у Министарству унутрашњих послова срећу у раду, и истакао да у овој години од полиције очекује више активности и ангажовања.

Такође, потпредседник Владе је изразио и наду да ће у Србији бити мање кривичних дела, а тиме и мање поступања полицијских службеника.

Стефановић је исказао захвалност председнику општине Прокупље Александру Симоновићу на донацији два теренска возила, која су данас уручена Полицијској управи у том граду.

Он је, након отварања Полицијског одељења у Луковској Бањи, заједно са својим сарадницима обишао и полицајце ангажоване у бази на Требињском брду, који обезбеђују административну линију према Аутономној покрајини Косово и Метохија.

Начелник Полицијске станице у Куршумлији Радисав Миленковић предаје рапорт министру Стефановићу (Фото МУП)