Због сарадње и подршке коју као начелник Топличког управног округа пружа Војсци Србије, Златан Миљковић је добио престижно признање парадни бодеж са посветом који додељује команда Копнене војске Србије у Нишу. Бодеж му је уручио командант Копнене војске Србије генерал потпуковник Милосав Симовић.

Миљковић истиче да се ради о посебно драгом признању које доказује успешну повезаност цивилне и војне сарадње, а коју он као начелник јуначког Топличког округа жели да подигне на виши ниво и ојача међусобно поверење.

Увек сам се залагао и залагаћу се за сарадњу са нашом Војском, то су људи из народа, наше комшије, рођаци и пријатељи. Трудим се да одржим и наставим негу родољубиво-духовних вредности уз поштовање традиције српског народа и наше Војске. Кад год је требало они су били ту да притекну у свим ванредним ситуацијама у Топлици, а последњих година успостављена је сарадња са локалним самоуправама и превентивним деловањем, од чишћења корита река и бујичних потока, до помоћи у изградњи инфраструктуре, сеоских путева и привремених мостова тамо где је било најпотребније – рекао је начелник Миљковић.

Миљковићу је уз војне почасти парадни бодеж са посветом уручен у Команди Копнене војске у Нишу.