Директорат за цивилно ваздухопловство Републике Србије Топличком управном округу упутио је донацију у канцеларијском намештају у вредности од 3,5 милиона динара.

–  Канцеларијски и конференцијски столови, столице, ормари и други намештај  биће усмерен Општинским управама,  месним канцеларијама,  установама културе и спорта  у Прокупљу, Блацу, Куршумлији и Житорађи, рекао је начелник Топличког управног округа Небојша Вукадиновић и додао да ће се подела намештаја по локалним самоуправама обавити у најкраћем могућем року.

Према његовим речима планирана обнова канцеларијског намештаја 2014. и 2015. године није могла да се изврши зато што су топличке општине у том периоду  приоритетно исплаћивале грађанима накнаде штета од великих поплава.

– Да би радници Општинских управа квалитетно и брзо обавили послове за грађане који им се свакодневно обраћају,  неопходно је да  имају и добре услове рада, изјавио је Вукадиновић и додао да канцеларијски намештај није уопште купован последњих неколико година.