Општинско веће усвојило је Одлуку о ребалансу буџета Општине Прокупље за 2011. годину који износи 898.161.000 динара. Ребалансом буџета повећани су приходи и расходи у односу на приходе и расходе планиране Одлуком о буџету за 2011. годину за 146.389.000 динара.

– У изради ребаланса буџета руководили смо се планираним инвестиционим потребама у наредна три месеца. Ових дана започели су радови на изградњи новог обданишта. Ускоро почиње потпуна реконструкција зграде Дома културе, а у исто време смо издвојили 10 милиона динара за набавку комуналне инфраструктуре, за набавку нових клупа, канти и контејнера за смеће. Тако смо планирали да у потпуности изменимо вертикалну саобраћајну сигнализацију, да обновимо заштитне ограде око школа и обданишта – рекао је председник Општине Милан Арсовић и нагласио да ће спортисти зимску сезону играти у топлој хали, јер је у току израда парног грејања. Општина је за то издвојила 3,5 милиона динара, а за све спортске клубове ребалансом је предвиђено још 2,5 милиона динара.

На Већу је усвојена и тачка којом се предвиђа потписивање споразума са Домом здравља, који подразумева преглед свих спортиста и Уговор је вредан милион динара.

И ове године малишани Прокупља настављају да се друже са програмом “Србија у ритму Европе”, а општина је за њих предвидела још један пројекат под називом “Чаролија”. Вредност ових пројеката је 135. 000 динара.