Општа болница „Др Алекса Савић“ добила је педесет антидекубиталних душека који су распоређени на одељењима којима је ова врста опреме најпотребнија. Душеке је донирала Хуманитарна организација „Животни пут“ из Крагујевца у сарадњи са Топличким управним округом. Према речима начелника Топличког управног округа др Небојше Вукадиновића свака донација је добродошла а брига о болеснима је један од приоритета републичке и локалне власти.
-Трудимо се да свим пацијентима пружимо што квалитетнију здравствену заштиту. Циљ нам је да боравак у болници пацијентима учинимо што пријатнијим-рекла је др Сњежана Арсић, директор Опште болнице „Др Алекса Савић“.
Иначе, Општа болница је недавно добила још једну донацију. Синдикат фабрике Леони је донирао телевизор за Дневну болницу одељења педијатрије.
(Овај текст је настао у оквиру пројекта „Прокупље на длану“, који је финансијски подржала Општина Прокупље, спроводећи јавни позив за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања)

Преузето са сајта www.toplickevesti.com