Према оцени медија најсрдачнији дочек премијеру Србије Александру Вучићу који је посетио југ Србије и Топлички округ, приређен је у Прокупљу .

 

Премијер је срдачно дочекан у Обданишту „Бајка “ и  пекари „Паша“ али најсвечаније и најтоплије било је на отварању реновиране зграде Дома културе где га је одушевљено  дочекало мноштво грађана Прокупља .

На платоу пред зградом у коју је ресорно министарство уложило око 60 милиона динара  Вучића је дочекао начелник Топличког управног округа, Небојша Вукадиновић, председник Општине  Прокупље Александар Симоновић, председник Скупштине Општине Прокупље  Дејан Лазић и сви чланови Општинског Већа.

Након свечаног пресецања  врпце на реновираној згради Дома културе  премијер Вучић је у пратњи народног посланика из  Прокупља Дарка Лакетића и руководства Општине први ушао у зграду.  Њега су  на улазу дочекали  домаћини ове установе  већница за културу Општине Прокупље  Милица Ерић и представници Дома културе.

Премијер је био одушевљен амбијентом свечане дворане овог здања и наступом дечијег хора Дома културе „Сањалице“ којим руководи професор Сања Стојковић  и хора прокупачке Гимназије под управом професора Тање Цветановић. За ову прилику они су извели композицију „Ово је Србија“.

У оквиру свечаног програма приређеног премијеру у част, наступили су и чланови свих пет секција Дома културе, ликовне, музичке, драмске, фолклорне и књижевне секције .

Такође је наступио и  глумац  Аметерског позоришта „Хранислав Драгутиновић“, Срђан Живковић који је казивао  Здравицу отаџбини краља Милана Обреновића  као и чланови  фолклорног ансамбла  Културно уметничког друштва  „Абрашевић“.

Овом  приликом  најмлађи чланови  свих  секција Дома културе  упутили су срдачне поздраве премијеру и уручили су му  пригодне поклоне,  ликовне и друге радове које су сами израдили.