Начелник Топличког округа др Небојша Вукадиновић приредио је пријем за представнике Друштва за церебралну и дечију парализу Прокупља. Председник Друштва Милутин Стојановић упознао је начелника Топличког управног округа са активностима ове организације.

– Друштво за церебралну и дечију парализу, које има 75 чланова, формирано је средином прошле године. У свом досадашњем раду остварени су одређени резултати. Да би се у наредном периоду реализовали планирани пројекти неопходна нам је помоћ многих субјеката, рекао је Стојановић и истакао да су током прошле године имали добру сарадњу и помоћ од стране руководства локалне самоуправе, појединих установа и приватних предузећа.

Начелник Округа др Вукадиновић похвалио је досадашњи рад Друштва и нагласио да је изузето значајно што ова организација окупља децу и људе са инвалидитетом.

– Изузетно је важно да особе са инвалидитетом имају своја друштва и организације где могу да покажи све своје креативне и радне способности. Као начелник Топличког управног округа и као лекар настојаћу да анимирам поједине субјекте, установе и организације да, у складу са својим могућностима, помогну рад прокупачког Друштва за церебралну и дечију парализу, изјавио је др Вукадиновић.