У Дому културе корисници Дома ученика средњих школа у Прокупљу приредили су изузетно богат културно- забавни програм. Међу многобројним посетиоцима овој јединственој манифестацији присуствовали су начелник Топличког управног округа Небојша Вукадиновић, већнице за просвету и спорт и културу Општине Прокупље Маја Ранђеловић и Милица Ерић, директори и професори прокупачких основних и средњих  школа, сарадници  установе и родитељи корисника из многих градова југоисточне Србије.

Директор Дома ученика средњих школа Јелена Вуковић изјавила је да су на недавно одржаним Регионалним републичким такмичењима домова ученика средњих школа прокупачки средњошколци остварили завидне резултате.

На овим такмичењима мушка одбојкашка екипа заузела је прво место, Марко Богдановић друго у шаху, прво место за најбољу мушку улогу, као и извођење етно и народне музике припало је кориснику прокупачке установе. Завидне резултате имали су и чланови форклорне, ликовне, рецитаторске и других секција.

– Постигнути резултати на претходним такмичењима желимо да поделимо и са нашим суграђанима. То је један од разлога зашто су се корисници Дома по први пут определили да се богатим културним програмом представе грађанима Прокупља. Постигнути резултати на овогодишој 22. регионалној Домијади и предстојеће учешће на Републичким такмичењима, које ће се одржати у Новом Саду, пише једну нову страницу историје Дома ученика у Прокупљу, изјавила је Јелена Вуковић која се захвалила локалној самоуправи, васпитачима, професорима, Дому културе, многобројним спортским клубовима и стручним сарадницима на свестраној помоћи у припремама средњошколаца за ова такмичења.

Према њеним речима четворогодишњи боравак у установи нису само зидови, фасаде, кревет и исхрана, него и дух заједништва једне велике породице која се ствара и негује у установи.

Наступ средњошколаца многим Прокупчанима остаће дуго у сећању. Дуготрајан аплауз била је највећа награда свим учесницима програма.